Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

donderdag 2 augustus 2012

Downtown Disney

Vanmorgen eerst lekker gezwommen en liggen zonnen. Tess, Elise en Jasmijn gingen in het zwembad "lummelen" en besloten unaniem dat Tim de lummel was. Ach ja dat heb je als de meiden in de meerderheid zijn. Tim offerde zich op en het spelletje was leuk tot Jasmijn een bal tegen haar hoofd kreeg. Tijd dus voor iets anders......
's Middags naar Downtown Disney waar we voor het eerst hebben gelunched bij T-REX. Je waant je in de prehistorie tussen dino's en in ijsgrotten.
Erg lekker eten  maar wel veel herrie binnen. De dino's bewegen en maken geluid. Wel een belevenis weer.
Na het eten even shoppen in de leuke Disney winkels maar Tim had al snel de bioscoop gevonden en zag dat de nieuwste batman film draaide in 3D. Elise en Rick vonden dat wel een goed idee maar Jasmijn en Tess deden liever iets anders. We spraken dus af om elkaar straks weer te zien. We liepen naar de Bibbidibobbidi boutiek waar Jasmijn werd omgetoverd tot Tinkerbell. Altijd weer heel  leuk
om al die kleine meiden daar als prinsesjes de deur uit te zien gaan. Al die stralende koppies. Jasmijn kreeg een superaardige grandmother fairy. Ze zijn ook samen op de foto geweest. Jasmijn vond haar superrrrrrr lief.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten