Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

maandag 6 augustus 2012

Aquatica waterpark en seaworld

Vandaag vroeg uit de veren om een bezoek te brengen aan het waterpark van Seaworld; Aquatica.
Om negen uur ging het park open en wij waren er om 9 uur. Perfecte timing dus. Het was heerlijk rustig en Rick, Tim, Elise en Tess gingen richting de glijbanen en ik dook met Jasmijn de lazy river in. Daarna met Jasmijn de kinderglijbanen gedaan en de rapid river....een soort stroomversnelling die Jasmijn gewelig vond en die ze dus wel vier keer achter elkaar wou doen. Ze kreeg er geen genoeg van. Ze baalde er alleen van dat ze al zonder bandjes zwemt maar toch steeds een zwemvest aan moet van ons. Ik vind het gewoon een veiliger idee en het is ook wat relaxter zwemmen voor haar.
Alleen foto's van Jasmijn dus....in dit park......want om 12 uur kwamen we weer samen en hadden de andere helft  het hele park gedaan.....alle glijbanen.
 Elise, Tim en Tess vroegen of we niet naar seaworld konden gaan. De parken liggen naast elkaar en we kunnen 14 dagen lang onbeperkt naar beide parken...dus; waarom niet. We nemen het busje van Seaworld en binnen tien minuten zitten we in Seaworld. Ze beginnen het poseren voor de foto nu echt een beetje zat te worden maar ik schiet er toch nog snel een paar  ;-)






Jasmijn houdt een handdoek boven haar hoofd als tijdens het naar buiten lopen een tropisch regenbuitje valt. De rest laat zich nat regenen.....het is zo snikheet dat het wel weer verkoelend is.





Tim, Tess en Elise doen de Kraken, de Manta en nog zo'n wild waterbaan en dan gaat het bijna onweren.
Rick, Jasmijn en ik doen Turtletrek....de nieuwe attractie waarin je echte schildpadden ziet maar ook een 3d film  waarin je 20 jaar het leven volgt van een baby schildpad tot aan het moment dat de baby zelf moeder is en eieren legt. Erg leerzaam want kinderen wordt gewezen op de gevaren van plastic in de zee en blikjes op het strand. Ik heb iets met schildpadden (ooit een nest zien uitkomen op Casey Key, Florida) en geniet!
We komen Tim , Tess en Elise weer tegen voor de afgesproken tijd en eigenlijk zijn we allemaal bekaf. Het is vier uur en we zijn natuurlijk al vanaf 9 uur in de weer. We besluiten wat te eten bij Cissy's pizza waar ik nog een coupon van heb; een buffet met onbeperkt pasta, salade, pizza, toetjes en drinken voor totaal 37 dollar (29 EURO) voor 6 personen. Geen geld dus.



Eenmaal thuis wordt er weer gezwommen maar daarna komt er een heftige discussie over de vraag of we naar de Wallmart gaan of niet......altijd lastig om het iedereen naar de zin te maken.
Wel doen we nog wat boodschappen bij de Publix.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke volle dag weer!
    En als niet iedereen naar de Walmart wil dan blijven er toch een paar thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel balen van Elise's telefoon zeg! Celebration zegt mij niets, dat bestaat zeker nog niet zo lang?
    Leuke foto's weer!

    Groetjes,

    Gea

    BeantwoordenVerwijderen