Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

donderdag 9 augustus 2012

Dinsdag en Woensdag

Dinsdag in de ochtend lekker bij de villa gebleven, uitslapen, zonnen, zwemmen maar dan begint het 's middags toch weer te kriebelen; wat zullen we gaan doen? Allereerst even langs het politiebureau om aangifte te doen van Elise d'r verloren/ gestolen telefoon. We rijden naar het Davenport Police station maar krijgen daar een telefoonnummer. Dat moeten we bellen en dan komt de plaatselijke wijkagent ons aan huis bezoeken. Dus niet........omdat de telefoon kwijt is geraakt in een ander gedeelte dan waar wij wonen moeten we daarheen aangifte doen. Dat wordt dus morgen.
Dan richting Florida Mall wat we toch altijd ook een leuke Mall vinden. Tess is nog op zoek naar een bikini broekje van Hollister (bestelling van haar vriendin Anila en het topje hebben we al) .Tim heeft geen zin, we geven hem geld voor een Frappuchino bij Starbucks en wijzen op de gratis wifi daar, Tess en Elise duiken de kledingzaken weer in en met Jasmijn lopen wij richting Disney Store. We spreken af bij de m & m store om half 7. Daarna gaan we heerlijk eten bij The Outback (Tim en Elise doen nog even handje druk ) en halen nog wat boodschappen bij de Walmart.
Hier hebben twee Engelse jongens een erg leuk filmpje over gemaakt want het blijft natuurlijk een heel aparte winkel hoewel je het kan vergelijken met een mega makro (maar dan leuker).










Woensdag zetten we Tim, Tess en Elise (en mijn telefoon) af bij Islands of adventure. Voor Jasmijn is daar niet zoveel te doen en ze wil dolgraag nog een keer naar Aquatica. Het is er vandaag een stuk drukker maar gelukkig wil Jasmijn toch alleen maar in de rapid river en in de kinderglijbanen. Daar is het vrij rustig. Rond twee uur bellen de oudsten ons om te zgegen dat het erg leuk is maar ook erg druk, ze hebben alles bijna gedaan maar willen nog een keer in de Hulk en dan opgehaald worden. Prima! Wij zouden eigenlijk net naar Seaworld gaan maar dan halen we ze op. Thuis ruimen we alvast wat op en draai ik 4 wassen. Ook nog even naar de Publix om wat boodschappen te doen en we bellen de wijkagent....hij is onderweg. Helaas na een uur wachten bij de publix is hij er nog niet en ga ik nog maar eens bellen. Er was een noodgeval tussen gekomen en het kan nog wel even duren. Dan morgen maar weer afspreken. Morgen (donderdag)  vertrekken we ook richting Miami/ Fort Lauderdale. Daar hebben we een hotel geboekt via Priceline zodat we de laatste nacht voordat we terugvliegen lekker dichtbij het vliegveld zitten.



Jasmijn heeft goed gekeken hoe Elise en Tess poseren.....;-)
Heup naar rechts, hoofd schuin.....





3 opmerkingen:

  1. Dat filmpje is echt super grappig! Goede reis terug morgen!

    Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk is het allemaal gelukt met de de aangifte's en horen jullie daar nog wat van!
    Fijne terugreis, en wij nemen het stokje van jullie over en vertrekken vrijdag;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekkere vakantiedag weer hoor. Ben benieuwd of jullie de wijkagent nog te spreken krijgen.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen