Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

donderdag 26 juli 2012

Dag 1 en 2

Woensdag was het dan eindelijk zover en vlogen we met KLM/ DELTA airlines naar New York vanaf Brussel. De avond daarvoor waren we in twee en een half uur naar Brussel gereden. Daar vlakbij het vliegveld heerlijk geslapen in het vd Valk hotel.
De vluchten verliepen prima, geen vertraging en lieve kids, wat willen we nog meer? In New York hadden ze een wachtruimte waar je gratis gebruik mocht maken van de iPads, super!
In Miami een nachtje slapen in Day's Inn Miami airport zodat we uitgerust knden beginnen aan de trip naar Cape Coral. Die trip ging door de Everglades en natuurlijk zijn wij daar gestopt om een airboat tour te maken. Erg leuk en een aantal echt grote alligators gezien.







Nog even dachten we dat we Tim en Tess in het moeras achter konden laten maar ze klommen gewoon weer aan boord. Elise en Jasmijn vonden het leuker om een alligator vast te houden. Dat moest natuurlijk ook op de foto vastgelegd worden.
Onderweg naar de villa hebben we nog even inkopen gedaan bij de walmart en wat gegeten. Het huis in Cape Coral was op de foto's al mooi maar bleek in het echt nog mooier. Wow!
Dat zetten we morgen op de foto.







1 opmerking:

  1. Zo, jullie zitten al snel in het ritme zeg!
    Een hele onderneming met zoveel koters op stap lijkt me;)

    BeantwoordenVerwijderen