Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

donderdag 5 juli 2012

Planning

Dinsdag 24 Juli rijden wij naar Brussel om daar vlakbij het vliegveld te overnachten. Onze auto kunnen we daar gratis bewaakt parkeren gedurende onze vakantie. Na veel prijsvergelijken en zoeken vonden we prima tickets via Brussel naar Miami. We maken een overstap in New York. In Miami slapen we een nachtje in een hotel om de volgende dag via the Everglades richting Cape Coral te rijden. In Cape Coral hebben we een superluxe villa gehuurd bij Vesteva en daar gaan we vier dagen van genieten.






We dromen nu al van de duiken in het zwembad en de cocktails die Tim gaat mixen voor ons. Hier kun je een virtuele tour bekijken van het huis. Daarna rijden we naar Aviana Resort in Davenport vlakbij Kissimmee (Orlando). Hier hebben we een villa gehuurd via Orlandoholidayrentals Hier kun je de villa bekijken. Aviana Resort is vrij nieuw en heeft niet alleen prachtige huizen met zwembad maar ook een clubhouse, fitness en een gemeenschappelijk zwembad. Hier een video over Aviana.

 

We willen een bezoek brengen aan Discovery Cove en laat daar nu net een aanbieding zijn: gratis 14 dagen onbeperkt toegang tot Aquatica en Seaworld.
ook willen we The universal Studio's met een bezoekje verblijden.
Kayak's huren we in Wekiva springs en we gaan voor de vierde keer rond dobberen in Kelly Park.

9 opmerkingen:

  1. Is dit het club huis of hoort dit bij jullie privé villa???
    Wauw, wat ziet dat er ontzettend mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bovenste foto's zijn van de villa....cool he? We verblijven hier vier dagen en elf dagen in Aviana. Daar is het filmpje van. Als we twee hotelkamers moeten boeken voor 6 personene zijn we meer kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel heel erg mooi zeg, leuk ook die privé bar wat zal dat een gezellige boel worden...;)

      Verwijderen
    2. Precies!!!! Kan me niet voorstellen dat we daar straks zitten/liggen.

      Verwijderen
  3. Wat ziet het er supergaaf uit, wat zullen jullie een ongelooflijk fijne tijd hebben in The Sunshine State
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende villa! Goede keus. Veel plezier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, wat een villa !!! Niet normaal zeg, daar kan Reunion nog een puntje aan zuigen. Enne, een vrouw naar mijn hart, als ik je 'profielfoto' hier op het weblog zie ;-) !! Even aftellen nog !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die is vorig jaar genomen na onze eerste Dairy Queen test. Na al die berichten van jou over die ijsjes moesten we die toch eens uitproberen en we moeten toegeven......na de tip over restaurant Outback was dit ook weer een supertip!

      Verwijderen