Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

zondag 5 augustus 2012

Zaterdag en zondag

Omdat het toch wel erg druk is in de parken hebben we besloten om daar in het weekend maar niet meer naar toe te gaan. Zaterdag eerst lekker uitslapen, dan zonnen en zwemmen en daarna naar The Mall at Millenia. De mooiste Mall in de buurt maar ook de duurste dus dat wordt vooral veel kijken.





Helaas kwam Elise er achter dat ze haar telefoon kwijt was. Op naar de security dus. Die zeiden dat we alle winkels af moesten, omdat iedere winkel zijn eigen lost and found afdeling had. Elise wist echter zeker dat ze haar telefoon niet uit haar tas had gehaald in deze winkels. Hij moest dus uit haar tas gepikt zijn. Echt balen en geen leuk einde van een gezellig uitje. Op de terugweg nog even langs de Premium Outlet Mall want de meiden waren op Ugg's jacht. Elise en Tess gingen samen verder en we spraken af voor de Ugg winkel om 9 uur. Toen ze er om half tien nog niet waren werd ik wel weer ongerust, toch maar even rondkijken. Ja hoor, daar waren ze .........ze stonden bij The foodcourt......het eetgedeelte en ze waren er beide van overtuigd dat we daar hadden afgesproken. Maar ik was allang blij dat ze er waren en dat ik ze weer naar de rest kon brengen.
Het was met recht shop till you drop want ik was kapot na 5 uur shoppen........pffffffffff
Thuis nog even lekker zwemmen en de kids gingen een film kijken die Tim had gekocht (er ontstond nog een heftige discussie in de auto tussen de meiden en Tim over de woorden luguber en psychotisch en wat voor film het nou wel was  maar thuisgekomen was de ruzie weer bijgelegd en werd er toch nog samen gekeken.
Zondag zonnen en zwemmen bij de villa, lekker thuis eten (ook wel eens lekker) en 's avonds nog even een bezoekje gebracht in het resort zwembad waar wij wederom de enige bezoekers waren....hahah.
Morgen gaan wij naar aquatica.



Toen ik vanmorgen een vuilniszak weg wou gooien kwam ik deze knapperd tegen; een black racer snake.





3 opmerkingen:

  1. He wat vervelend van de telefoon. Wel gelijk laten blokkeren toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Balen altijd als je iets kwijt bent, maar dubbel balen als het je telefoon is!
    Logisch dat je ongerust werd, twee meiden alleen op pad pfft!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Hannie, telefoon laten blokkeren meteen. Inderdaad balen.

    BeantwoordenVerwijderen