Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

zondag 5 augustus 2012

Seaworld, regen en Celebration

We hadden een heerlijk dagje seaworld gepland. Vroeg er uit en meteen richting Shamu, dan hebben we dat maar gehad.
De nieuwe show one ocean had ik nog nooit gezien. Het is een nieuwe show waarbij de trainers niet meer het water in gaan met de orca's.  Helaas was de show dus ook minder spectaculair maar het blijft machtig mooi om deze beesten van dichtbij te kunnen aanschouwen.
Daarna de volgende show; de zeeleeuwen show Bonny and Clyde.
De pantomime speler die voor de show de mensen in de maling neemt is misschien nog wel leuker dan de echte show. Hij is zelfs zo populair dat iedereen op defoto wil met hem.
Geweldig zoals hij een stel Japanners de weg wijst vanaf de ingang en ze dan rechtsreeks naar de uitgang loodst terwijl ze niks in de gaten hebben.
Hierna even kijken bij de haaien en de roggen maar de kids zijn natuurlijk al in Discovery Cove geweest en willen liever naar de achtbanen. We eten een pizza-punt en willen dan opsplitsen. Jasmijn en ik gaan naar turtle-trek en Rick gaat met de rest richting achtbanen. Maar dan begint het keihard te regenen. Niets nieuws voor ons maar ja.......alle atracties zijnbijna buiten en worden dan tijdelijk gesloten. We besluiten dan maar om door de warme regenbuien door naar huis te gaan. We kunnen altijd deze week nog een keer terug op onze Discovery Cove pas.
Op de terugweg even langs Celebration, het Disney dorpje, gekozen tot 1 van de 10 mooiste plaatsen om te wonen in the USA.
Laat daar nou net een starbucks zitten. We  nemen een heerlijke Frappuchino en bekijken wat winkeltjes en genieten van het uitzicht over het mooie meer. De schommelstoelen die er staan....dat zouden ze ook moeten hebben in Velserbroek.......helaas zouden ze daar meteen de sloot in worden gegooid.
We eten bij Cracker Barrel en nemen thuis nog een duik in het zwembad.










1 opmerking:

  1. Die mimi speler is echt geweldig. volgens mij gaat iedereen extra vroeg bij de show zitten om dit te volgen en om niet zelf in de maling genomen te worden.
    Celebration is een plaatje!
    Leuk verslag hoor.

    BeantwoordenVerwijderen