Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

maandag 13 augustus 2012

Donderdag richting Miami/ Fort Lauderdale


Donderdagochtend toch maar weer de wekker gezet want vandaag om 11 uur moeten we de villa weer leeg opleveren. Nog even wat wasjes draaien en de laatste dingen pakken en we kunnen op weg. 
We bellen weer naar de wijkagent en hij komt naar de Publix om onze aangifte van Elise's telefoon op te nemen.  Rick doet nog wat laatste boodschappen en Tim en Tess doen vooral geduldig maar om 12 uur rijden we dan toch echt richting Miami. 


Onderweg zien we deze grote brand in de verte :

Bij palm beach stoppen we om te eten bij Johny Longboat. Grappige strandtent met aan  het plafond een reuze haai en kreeft. Als ik de kids er op wijs lachen ze me keihard uit: hadden ze natuurlijk zelf allang gezien.



Er worden nog wat foto's gemaakt. West Palm Beach is mooi!






Jasmijn maakt nog wat foto's van zichzelf en dat lukt aardig.


Het hotel dat ik gewonnen heb bij Priceline (soort vakantieveilingen) is het Hyatt Regency Pier 66
Erg mooi hotel. Helaas wordt het uitzicht naar het zwembad belemmerd door een giga bananenplant (zitten daar nu die grote spinnen in) en we nemen snel een duik in het zwembad. Daarna volgt een tropisch regenbuitje en kleden we ons om om naar Miami te gaan. Ocean drive en South Beach moeten bezocht worden. 





In een van de hippe tenten willen we gaan eten maar de muziek staat er wel erg hard. Wij vinden het niet zo erg maar Jasmijn zit met haar handen voor haar oren (geluidsniveau van een disco) dus we vragen een tafel buiten. Daar blijkt dat dezelfde muziek door de boxen schalt. Iets minder welliswaar maar toch......




Onze hotelkamer: 


De lobby van het hotel: een plaatje!!


De bedden slapen heerlijk en dat is wel fijn want morgen hebben we een lange reis voor de boeg.

Het uitzicht van de andere kamer is nog mooier: 
er liggen wat leuke jachtjes voor de deur ;-)




1 opmerking:

  1. En nu maar hopen dat jullie nog wat te horen krijgen over de telefoon!
    Jakkes alweer nadenken over de thuis reis, een hele fijne reis en bedankt voor het mee mogen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen