Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

donderdag 2 augustus 2012

Woensdag 1 augustus Discovery Cove

Vandaag vroeg op staan.........ging wat moeizaam (voor de kids dan)  maar rond 8 uur zaten we allemaal in de auto en reden we naar Discovery Cove. Een prachtig park waar je kunt zwemmen, snorkelen, vogels voeren en met dolfijnen kunt zwemmen. Twee jaar gelden hebben Tim en Tess dat al gedaan en het kost aardig wat extra, daarnaast wil je natuurlijk ook de foto's van het zwmemen kopen en ook dat kost honderd dollar dus dat slaan we dit jaar maar over.
Als je het park in komt mag je eerst ontbijten, daarna richting de wetsuits. Je mag het water alleen in met zo'n pak of vestje, bijkomend voordeel je drijft er heerlijk mee. Eerst hebben we de lazy river gedaan, lekker rond dobberen en geniteen van de prachtige omgeving. Op een bepaalde plek kun je het water uit en volgels voeren. Elise bleek een ware vogelfluisteraar. Helaas hadden we ons fototoestel niet mee dus later maar even terug voor wat foto's. Tijdens het kijken naar de dolfijnen begint het ineens keihard te regenen en we moeten allemaal schuilen. We krijgen te horen van de lifeguards dat het code 'ORANGE' is en dat we weer mogen. Dat laten we ons geen tweede keer zeggen, op naar de roggen en de vissen.  Jasmijn vindt het eng om het water in te gaan, daarnaast is het water ook erg koud en zout dus Jasmijn en ik gaan vissen spotten vanaf de rotsen naast het bad. Prachtig om de gigantische roggen langs je voeten te zien gaan. Ook is het leuk om de mensen die aan het snorkelen zijn gade te slaan. Sommigen gillen het uit.
Na de lunch weer een onweersbuitje waardoor we het water uit moesten. Nog even langs Otter Oasis om de otters te zien spelen.
Op de terugweg langs The Premium Outlets waar we in the foodcourt gingen eten. Een plein met allerlei eettentjes waar ieder kan halen wat ie wil. Sushi, vis, kip, starbucks, wok, pizza.....kortom alles is er te krijgen. Omdat het binnen erg druk was besloten we buiten te zitten. Tim vond het te warm en zei dat ie even een airco winkel in ging.....bleef vervolgens een uur weg.....ja ja lekker.
Na een uur kwam hij doodleuk aanlopen'; 'ik dacht jullie gaan ook wel winkelen en ik zie jullie zo wel weer'..........















1 opmerking:

  1. Klinkt weer als een lekker dagje!
    Ik kan me voorstellen dat je dat niet jaarlijks gaat doen, en jullie hebben je prima vermaakt;)

    BeantwoordenVerwijderen