Welkom

Welkom op ons vijfde Floridablog. We vinden het leuk om een blog bij te houden van onze vakanties. Zo kan iedereen meegenieten en kunnen we zelf ook op elk moment terug kijken op onze vakanties. Veel leden van het Florida Forum hier, familieleden, vrienden, bekenden. Het is altijd weer heel leuk om jullie reacties te lezen! Zonder google account kan dat ook door " anoniem" aan te vinken. Als je je naam onder je bericht zet weten we alsnog wie de reactie gestuurd heeft en je hoeft dan niet in te loggen.

maandag 30 juli 2012

Richting Aviana resort

Om tien uur moesten we de villa verlaten dus ik had mijn wekker vroeg gezet maar dat was niet nodig. Ik werd om half zeven wakker. Nog wat was draaien en wat foto's maken en ten de rest wakker maken.
Om tien over tien precies reden we weg....op weg naar onze volgende bestemming; Orlando. Daar hebben we 11 dagen een huis gehuurd in Aviana Resort. Een wat nieuwer resort met ruime huizen, rustig gelegen en toch dichtbij de parken. Vorig jaar was Bella Vida en Reunion Resort goed bevallen maar bij beide waren de mooiste en best geprijsde villa's al weg dus na veel zoeken vonden we een prachtige villa met zwembad op het zuiden, gameroom, prinsessenkamer, mickey kamer.....kortom helemaal leuk. 1000 euries voor 11 dagen. Het huis heeft uiteraard ook weer een wasmachine, droger, badlakens etc.
Dit is superluxe vakantie vieren.
Na een korte tussenstop bij een oud vervallen tankstation en volgens Elise en Tess de meest vieze
toilet ter wereld duiken we weer de auto in en na een rit van 2 en een half uur rijden we op de 192
de meest toeristische weg in deze omgeving. We hebben toch wel honger dus we besluiten om te lunchen bij Cracker Barrell. Voor de deur staan schommelstoelen, daar kun je wachten tot er plaats is in het restaurant.
Het eten is 'Home made' en smaakt heerlijk.
Rond vier uur komen we dan aan in Aviana. Ziet er ook weer super uit. Gauw de spullen uit de auto en dan een duik in het zwembad.  Hoewel; het zwembad wordt eerst door Elise ontdaan van een kikker en van wat spinnen. Eerder wordt er niet gezwommen. De meiden zijn  haar dankbaar.
's Avonds even naar de Publix waar we vorig jaar ook altijd onze aankopen deden. Fijne winkel.
Daarna ontstaat in de auto een discussie waar we morgen naar toe gaan. We besluiten maar om eerst maar te eten en te slapen, morgen zien we wel verder.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten